The Body Shop Macedonia

ТЕЛО И ДУША

Животот е краток, а вашето тело е прекрасно. Вие не сте паметен телефон и не ви треба надградба. Но, доколку сакате неколку совети и инспирација како (Која е најдобрата нега за мојот тип на коса? Каде и кога да почнам да ја креирам мојата рутина за нега на кожа?) Ги собравме нашите стручни водичи сите на едно место.

Прочитајте ги нашите совети како да се однесувате со љубов кон тоа убаво тело и душа ова лето.

ОСВЕЖУВАЈ

Ова е уште еден нов месец и не можеме а да не помислиме дека летото лета. Затоа овој август сите ние успоруваме и одвојуваме време за да ги разбереме нашите специфични потреби. Нема подобро место за почеток отколку со вашата кожа, па затоа создадовме водич кој ќе ви одговара со најдобрите средства за миење и чистење за лице за вашиот тип кожа.

loved-by-you-tea-tree
Ако сте подготвени да се грижите за вашата кожа, тогаш погледнете го нашиот водич за производи за нега на коса кои ќе ви помогнат да ја завршите вашата работа исто толку моќно како што сте.

НАЈДОБРИОТ МИЈАЧ И ЧИСТАЧ

Време е да го пронајдете најдоброто средство за миење лице и чистење за вашиот тип кожа.

ВОДИЧ ЗА КУПУВАЊЕ НА ПРОИЗВОДИ ЗА НЕГА КОСА

Направете ги силни како вас со нашите нови рутини за нега на коса.

Këshilla për kujdes ndaj Lëkurës

CA_210209_W06_Q1_CleansersToners_2a

Тело и душа

Животот е краток, а вашето тело е прекрасно. Вие не сте паметен телефон и не ви треба надградба.

Совети за грижа за телото

Совети за користење на шминка

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.