The Body Shop Macedonia

Warm & Sensual Black Musk Gift Box

НИЗОК МИРИС НА МУСКУС

КОМПЛЕТ ЗА ПОДАРОК НА МИРИСИ

ВЕГАН

Warm & Sensual Black Musk Gift Box

НИЗОК МИРИС НА МУСКУС

КОМПЛЕТ ЗА ПОДАРОК НА МИРИСИ

ВЕГАН

0/5
0 Мисли

Black Musk е најдлабокиот и најсензуален мирис на The Body Shop. Дали знаете некој на кој ќе му се допаднете? Направете ја среќна со вистинскиот подарок.

Со овој комплет не само што ќе се израдувате себеси или некој близок, туку ќе ги поддржувате и нашите партнери на Заедницата фер трговија кои ни помагаат да ја произведеме. Кутијата е произведена од Get Paper Industry – наш партнер од Индија. Нашето партнерство обезбедува стабилен приход и финансиска независност за стотици семејства. Материјалот за пакување е FSC сертифициран и може да се рециклира.

Сетот содржи:

  • Тоалетна вода Black Musk 30 ml
  • Гел за туширање Black Musk 250 ml
  • Лосион за тело Black Musk 250 ml

Овој продукт е моментално без залиха и недостапен.

0 / 5
Перформанси
Квалитет
Вредност

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Состојки

Warm & Sensual Black Musk Gift Box

My Review for Warm & Sensual Black Musk Gift Box

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.