The Body Shop Macedonia

Strawberry Home Fragrance Oil

Strawberry Home Fragrance Oil

0/5
0 Мисли

Ова домашно масло со сладок мирис ќе го исполни вашиот животен простор со овошен, карамелизиран мирис на јагода за атмосфера со сладок мирис дома.

 

Исчисти
0 / 5
Перформанси
Квалитет
Вредност

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Состојки

Strawberry Home Fragrance Oil

Користете го со нашите додатоци за мирис. Не додавајте вода во врелото масло. Прочитајте ја етикетата пред употреба. Може да предизвика алергиска реакција. Доколку е потребен лекарски совет, земете го со себе садот или етикетата на производот. Да се ​​чува подалеку од деца. Содржи: чист C-16 алдехид, алфа-метилцинамалдехид, етил 3-фенилглицид

My Review for Strawberry Home Fragrance Oil

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.