The Body Shop Macedonia

Uplift & Energise Boost Intro Gift

КОМПЛЕТ ЗА БОЖИЌЕН ПОДАРОК

ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА

ВЕГЕТАРИЈАНСКИ

Uplift & Energise Boost Intro Gift

КОМПЛЕТ ЗА БОЖИЌЕН ПОДАРОК

ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА

ВЕГЕТАРИЈАНСКИ

0/5
0 Мисли

Задоволствојте се со неколку добри и енергични емоции оваа Божиќ со нашата подигнувачка и енергетска бустер, од најпродаваната ни линија за здравје и добробит.

Вашите третмани се исполнети со комбинација на цитрусни есенцијални масла од бергамот и мандарина. Овој освежувачки мирис е наменет да ја освежи вашата умот и тело и да ги исполни со позитивна атмосфера. Вашата Boost Happy Hand Cream е обогатена со несолиден маслото од шеа што е добиено преку Fair Trade заедницата во Гана и што помага во обезбедувањето на финансиска независност на повеќе од 600 жени. Ова е совршеното изненадување за Дедо Мраз или пополнувач на чорапи за некој што ужива во исполнувањето со позитивна енергија.

  • Boost Uplifting Hair & Body Wash 200ml
  • Boost Happy Hand Cream 30ml
  • Boost Essential Oil Blend 9ml

Овој продукт е моментално без залиха и недостапен.

0 / 5
Перформанси
Квалитет
Вредност

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Состојки

Uplift & Energise Boost Intro Gift

My Review for Uplift & Energise Boost Intro Gift

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.