The Body Shop Macedonia

Soak & Slather Mango Gift Set

Soak & Slather Mango Gift Set

0/5
0 Мисли

За грижа за телото, чај Пërkëdhelni го прегрнува вашето кожа со внимание и ги освежува вашите чувства со непобедливи мириси на плодови со оваа група производи.

Со овој комплет не само ќе ве задоволите себеси или некој во вашиот живот, туку исто така ќе ги поддржите нашите партнери во програмата на Заштитната Трговија на Заедницата, што ни помага да ги произведуваме овие производи. Хидратантната крема за телото содржи органски бадемово млеко од Шпанија, каде работиме со земјоделци кои го негуваат природното околина. Бадемовите дрвја се природна пречка против пожари во горите и така ја заштитуваат локалната природна средина.

Картонската опаковка е сертифицирана од FSC и може да се рециклира.

Сетот содржи:

  • 250 мл Манго гел за туширање и пена за кадење
  • 200 мл Манго крема за тело
  • Додаток за купатило

Овој продукт е моментално без залиха и недостапен.

0 / 5
Перформанси
Квалитет
Вредност

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Состојки

Soak & Slather Mango Gift Set

My Review for Soak & Slather Mango Gift Set

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.