The Body Shop Macedonia

Purified & Fearless Tea Tree Skincare Kit

Purified & Fearless Tea Tree Skincare Kit

0/5
0 Мисли

Ти Три Кит нуди режим со 3 чекори за борба против претераната маст на кожата и несовршенствата. Производите се заснемани со масло од избрани листови на чајно дрво. 100% вегетаријански.

Со овој комплет, не само ќе се зарадувате сами или вашите блиски, туку исто така ќе ги поддржите нашите партнери во програмата за Праведна заедничка трговија, која ни помага да ја произведеме истата. Нашето органско масло од чајно дрво доаѓа од Кенија, каде што работиме со местни земјоделци кои го одгледуваат дрвото со внимание кон животната средина. На овој начин обезбедуваме стабилни приходи за стотици семејства од селските области, каде што можности за вработување не се големи.

Материјалот за пакување е сертифициран од FSC и е рециклибилен.

  • Tea Tree Facial Wash 60 ml
  • Tea Tree Mattifying Toner 60 ml
  • Tea Tree Oil 10 ml

Овој продукт е моментално без залиха и недостапен.

0 / 5
Перформанси
Квалитет
Вредност

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Состојки

Purified & Fearless Tea Tree Skincare Kit

My Review for Purified & Fearless Tea Tree Skincare Kit

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.