The Body Shop Macedonia

Pears&Share Sugar Lip Scrub

ПИЛИНГ ЗА УСНИ

ВЕГАНСКО

Pears&Share Sugar Lip Scrub

ПИЛИНГ ЗА УСНИ

ВЕГАНСКО

0/5
0 Мисли

Разгалете ги вашите усни со нашето лимитирано издание Pears & Share пилинг за усни.

Овој шеќерен пилинг нежно ги третира усните и ги остава меки, мазни и хидрирани, а мирисот на круша, глог и божур, ќе стане составен дел од вашата рутина.

Збогатена со 98% состојки добиени од природно потекло, вклучително и шеа путер на заедницата за фер трговија од Гана, оваа формула е вегански сертифицирана.

Пакувањето е направено од 100% рециклирана пластика за да можете да ги ексфолирате тие усни без грижа секогаш кога им треба љубов.

  • Пилинг за усни
  • Мирис на круши, глог и божур
  • Веганско
  • За суви усни
Исчисти
0 / 5
Перформанси
Квалитет
Вредност

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Состојки

Pears&Share Sugar Lip Scrub

My Review for Pears&Share Sugar Lip Scrub

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.