The Body Shop Macedonia

Pears&Share Body Butter

ЗА СУВА КОЖА

ВЕГАНСКО

96 ЧАСА ХИДРАТАЦИЈА

Pears&Share Body Butter

ЗА СУВА КОЖА

ВЕГАНСКО

96 ЧАСА ХИДРАТАЦИЈА

0/5
0 Мисли

Нашиот Pears & Share за тело е тука за да ја негува сувата кожа и да ѝ обезбеди 96 часа хидратација.

Нанесете ја посакуваната количина на оваа путерлива формула за мека, нежна чувствителност додека слатките, воздигнувачки ноти на круши, глог и божур го исполнуваат просторот.

Оваа немасна формула е направена од 97% состојки од природно потекло, вклучувајќи и екстракт од круша од Италија и Community Fair Trade шеа масло од Гана.

Нашата опаковка е направена од 100% рециклирана пластика која вклучува заедничка фер трговија рециклирана пластика собрана од улиците на Бангалор, Индија и може да се рециклира понатаму. Да се сакаш себеси и планетата никогаш не било полесно!

  • Путер за тело
  • Мирис на круша, глог и божур
  • Совршен за сува кожа
  • 96% состојки од природно потекло
  • Веганско

Овој продукт е моментално без залиха и недостапен.

0 / 5
Перформанси
Квалитет
Вредност

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Состојки

Pears&Share Body Butter

My Review for Pears&Share Body Butter

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.