The Body Shop Macedonia

Beauty Sleeping Mask

Beauty Sleeping Mask

0/5
0 Мисли

Jepni dikujt një dhuratë me sy mbyllur Krishtlindjesh me Maskën tonë të Gjumit të Bukurisë. Sa herë që hidheni në shtrat gjatë sezonit festiv, rrëshqisni maskën tonë të syve për t’ju ndihmuar të bëni një gjumë vërtet të bukur dhe të zgjoheni të freskët. Kjo e bën dhuratën e vogël të Krishtlindjeve ose mbushësin e çorapeve.

  • Maskë për gjumin e bukurisë
  • E përsosur për Secret Santa
Исчисти

Начин на употреба

1. Çlodhuni dhe bëhuni gati të dremitni me një banjë të ngrohtë para se të hidheni në shtrat.
2. Rrëshqitni maskën tuaj të syve.
3. Bëni një gjumë të vërtetë bukurie.
Shikoni gamën tonë të plotë të dhuratave të Krishtlindjes.

0 / 5
Перформанси
Квалитет
Вредност

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Состојки

Beauty Sleeping Mask

My Review for Beauty Sleeping Mask

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.