The Body Shop Macedonia

Lather & Slather British Rose Big Gift Case

Lather & Slather British Rose Big Gift Case

0/5
0 Мисли

Запознајте некој кој заслужува сериозна цветна третман? Нашата голема кутија за подароци Lather & Slather British Rose е совршениот подарок за оние кои сакаат да се задоволат и да ги негуваат своите кожи. Таа ќе ги очисти, хидрира, ароматизира и ќе го воли нивното тело од глава до нозе.

Но, овој сет за подарок не го сака само нивното тело. Тој ја поддржува нашата заедничка трговија со заедницата, која ни помогна да го направиме тоа. Нашиот хранлив боди батер е направен со масло од шеа од Прва заедница на трговија во Гана, што помага во обезбедувањето на финансиска независност за повеќе од 600 жени.

И нашиот Body Butter е направен со 100% рециклирана пластика, вклучувајќи рециклирана пластика од заедничката трговија која е собрана од улиците на Бенгалуру, Индија. Нашата партнерство со Plastics for Change помага во обезбедувањето на правилна цена и подобри услови на работа за собирачите на отпадоци.

Шантава, класификатор во Plastics for Change, вели: „Работата за Plastics for Change ми помогна да имам подобар живот. Стабилните приходи ми помогнаа на мојата фамилија со нашите основни потреби, како што се образованието на моите деца, отворањето на банкарски сметки и пристапот до здравствени осигурувања. Сум многу среќен што моите приходи сега ми даваат финансиска сигурност на мојата фамилија.“

  • British Rose Shower Gel 250ml
  • British Rose Body Butter 200ml
  • British Rose Eau de Toilette 100ml
  • British Rose Hand Cream 30ml
  • Large bath lily

Овој продукт е моментално без залиха и недостапен.

0 / 5
Перформанси
Квалитет
Вредност

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Состојки

Lather & Slather British Rose Big Gift Case

My Review for Lather & Slather British Rose Big Gift Case

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.