The Body Shop Macedonia

Full Iris Eau de Parfum

НЕЖЕН, ДРВЕНЕСТ, ЦВЕТЕН МИРИС

ВЕГАНСКИ СЕРТИФИЦИРАН

УНИСЕКС

Full Iris Eau de Parfum

НЕЖЕН, ДРВЕНЕСТ, ЦВЕТЕН МИРИС

ВЕГАНСКИ СЕРТИФИЦИРАН

УНИСЕКС

0/5
0 Мисли

Full Iris Eau de Parfum е мек, дрвенест мирис во нашата нова колекција Full Flowers. Оваа нова унисекс линија е инспирирана од целата цветна компонента, вклучувајќи ги и машките и женските елементи. Нашата скапоцена колекција меша ноти од нежните ливчиња на цветот, зелени листови, дрвенести стебла, сочни плодови и слатка смола, за да ви понуди мириси кои ќе ви помогнат да ги осознаете сите ваши уникатни карактеристики и емоции.

Во срцето на овој парфем е скапоциот екстракт од ирис, добиен од стеблата на ирисот, растен и одгледуван во текот на три години во јужна Франција. Овој природен екстракт ги претставува пудрестите ливчиња, плодовите од смрека се олицетворение на ароматичните стебла, а нежното кедрово дрво е симбол на дрвенестиот корен. Со текот на времето, ќе забележите дека мирисот се менува, деликатно откривајќи ја секоја уникатна карактеристика посебно.

Овој парфем е направен со 91% состојки од природно потекло и е сертифициран од The Vegan Society.

Направен во амбалажа од рециклирано стакло, со капаче дизајнирано да биде поодржливо, направен од природно обновливо дрво и плута. И кога ќе ги потрошите и последните капки, амбалажата може повторно да се рециклира.*

  • Долготраен парфем
  • Нежен, дрвенест, цветен мирис
  • Ноти на плодови од смрека, екстракт од ирис и кедрово дрво
  • Направен со природен екстракт од ирис добиен од стеблата на ирисот, растен и одгледуван во јужна Франција
  • Направен со 91% состојки од природно потекло
  • Сертифициран од The Vegan Society
Исчисти
0 / 5
Перформанси
Квалитет
Вредност

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Состојки

Full Iris Eau de Parfum

My Review for Full Iris Eau de Parfum

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.