The Body Shop Macedonia

Define & Swipe Happy Go Lash Gift Set

СЕТ ОД МАСКАРА И ПУТЕР

ПРИРОДЕН ФИНИШ

ЦРНА МАСКАРА

МАСЛЕН ПУТЕР ЗА ОТСТРАНУВАЊЕ ШМИНКА

Define & Swipe Happy Go Lash Gift Set

СЕТ ОД МАСКАРА И ПУТЕР

ПРИРОДЕН ФИНИШ

ЦРНА МАСКАРА

МАСЛЕН ПУТЕР ЗА ОТСТРАНУВАЊЕ ШМИНКА

0/5
0 Мисли

Нанесете ја маскарата Happy Go Lash за да ги згуснете и дефинирате вашите трепки. Нежно отстранете го на крајот од денот со чистење со помонош на хранливото масло од камилица. Се грижи за кожата и го спречува затнувањето на порите, оставајќи ја свежа и нахранета. Компактното пакување и густата структура го прават маслото исклучително погодно за употреба. Збогатено со екстракт од камилица од Норфолк, Англија, маслото е доволно нежно дури и за луѓе со чувствителна кожа.

Со овој комплет не само што ќе се израдувате себеси или некој близок, туку и ќе ги поддржувате нашите партнери во програмата на Заедницата фер трговија кои ни помагаат да го произведеме. Маскарата содржи органско кокосово масло од Самоа. Работењето со нашиот партнер таму – Women in Business Development Inc., обезбедува стабилен приход и финансиска независност за приближно 1.500 локални семејства.

Материјалот за пакување е FSC сертифициран и може да се рециклира.

Сетот содржи:

  • Happy Go Lash маскара за очи 9 мл
  • Путер за чистење од камилица 20 мл

Овој продукт е моментално без залиха и недостапен.

0 / 5
Перформанси
Квалитет
Вредност

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Состојки

Define & Swipe Happy Go Lash Gift Set

My Review for Define & Swipe Happy Go Lash Gift Set

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.