The Body Shop Macedonia

Blackhead Remover

Blackhead Remover

0/5
0 Мисли

Насочете ги црните точки без напор со овој практичен отстранувач на митесери – главен комплет за убавина. Истурете топла вода во сад и држете ја главата над садот неколку минути за да ги отворите порите. Потоа, поставете го крајот на отстранувачот околу црната точка и нежно притиснете надолу за да се извлече.

  • Основен комплет за убавина
  • Брзо и лесно отстранување на митесери
  • Двоен крај за црни точки од која било големина
  • Користете го со нашата линија Tea Tree за борба против црните точки
Исчисти

Начин на употреба

  1. Користете ја страната која е најсоодветна за големината на црната точка
  2. Поставете го во центарот на црната точка
  3. Притиснете нежно.
0 / 5
Перформанси
Квалитет
Вредност

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Состојки

Blackhead Remover

My Review for Blackhead Remover

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.