The Body Shop Macedonia

ЗА НАС

ИСТОРИЈА НА THE BODY SHOP

Нашата приказна започна во 1976 година. Започна со нашата основачка, Анита Родик, која отвори мала зелена продавница во Брајтон со верување во нешто револуционерно: дека бизнисот може да биде сила за добро. Никогаш не сме биле ваша просечна козметичка компанија, но со над 40 години кампања за промени и кршење на стандардите во индустријата за убавина, ние сè уште работиме силни. Добредојдовте во The Body Shop.

ОТКРИЈТЕ ЈА НАШАТА ЦЕЛ

The Body Shop постои за да се бори за поправеден и поубав свет. Ова е нашата цел и води кон сè што правиме. Нашите верувања како што се: бизнисот е сила за добро, вербата во зајакнувањето на жените и девојките и верувањето дека сите се убави, тие се сѐ за нас. Прочитајте ја нашата бренд платформа и откријте како нашата цел и верувања се навистина во срцето на сè што правиме.
Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.