The Body Shop Macedonia

NATURA &CO

ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО НАШЕТО СЕМЕЈСТВО

Natura & Co претставува четири иконски брендови за убавина обединети со заедничка цел. Natura, Avon и The Body Shop споделуваат посветеност на одржливи и етички деловни практики и ние сме горди што сме четврта по големина група за убавина во светот.

ОБЕДИНЕТИ КОН ЦЕЛТА

Секој бренд во групата Natura & Co има свој дух и уникатна мисија, но сите сме поврзани со заедничка цел: да помогнеме во обликувањето на подобар свет. Заедно, создаваме производи и искуства кои ја поддржуваат благосостојбата на луѓето, животните и планетата. Ние не се обидуваме само да бидеме најдобрата глобална група за убавина во светот – сакаме да бидеме најдобрата глобална група за убавина за светот.

ГЛОБАЛНО СЕМЕЈСТВО

Natura & Co е глобално семејство со 40.000 вработени и соработници во над 100 земји. Нашата мрежа директно до потрошувачите вклучува над шест милиони консултанти и претставници ширум светот, со што нашите производи и цел ќе ги донесат над 200 милиони клиенти. Кога велиме глобално, навистина се подразбира.

ЗА ПОЗИТИВНИ ПРОМЕНИ

Во своето срце, Nature & Co е водена од целта. Нашите четири брендови се обединети со подобар начин на водење бизнис преку социјално, економско и влијание врз животната средина. Сакаме да бидеме движечка сила во индустријата за убавина; преземање акција против климатската криза, борба против тестирањето на животни и посветеност на поправедни и поодржливи извори и користење на нашиот глобален глас за кампања за причините и за донесување вистински, позитивни промени.
Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.