The Body Shop Macedonia

Најчесто поставувани прашања

ДАЛИ МОИТЕ ИНФОРМАЦИИ ЌЕ БИДАТ ДОВЕРЛИВИ?

Чувањето на вашите лични податоци безбедни е наш приоритет и ги преземаме сите чекори кои се разумно неопходни за да ги заштитиме вашите лични податоци од каков било неовластен пристап. Информациите што ни ги давате преку нашата веб-локација се чуваат на безбедни сервери.

КОЛКУ Е ЦЕНАТА ЗА НАРАЧКИ ЗА ИСПОРАКА?

Се плаќа 2 евра за нарачки под 19,99 евра и бесплатно за нарачки над 19,99 евра низ цела Македонија. 

КОЈ Е КРАЈНИОТ РОК ЗА ПРИМАЊЕ НА НАРАЧКИ?

Времето за испорака е до 3 работни дена. Важно: Времето за испорака за нарачки направени за време на промоции и попусти е до 5 работни дена. Испораките се подготвуваат секој ден.

КАДЕ МОЖЕ ДА СЕ ДОСТАВАТ НАРАЧКИТЕ?

Нарачките може да се достават на адресата наведена од вас. За плаќања со банкарски трансфер, нарачките се примаат во стандардното време на испорака по добивањето на трансферот.

КОИ СЕ ОПЦИИТЕ ЗА ПЛАЌАЊЕ?

Опциите за плаќање вклучуваат:

  • готовина при достава,
  • дебитна/кредитна картичка,
  • со банкарски трансфер на сметката:
КАКО МОЖАМ ДА ГО ВРАЌАМ ИЛИ ЗАМЕНАМ ПРОИЗВОД КУПЕН ОД ОНЛАЈН ПРОДАВНИЦА

Можете да вратите или разменувате производ во рок од 14 дена од датумот на купување, под услов да се зачува интегритетот и комерцијалниот изглед на производот. Трошоците за испорака за враќање на производот се на товар на клиентот. За повеќе информации, ве молиме контактирајте не. 

НЕ СУМ ДОБИЛЕ ФАКТУРА. ШТО МОЖАМ ДА НАПРАМ ЗА ДА МИ ГО ДАДЕ

Контактирајте не преку формуларот за контакт, задолжително додајте го бројот на нарачката.

САКАМ ФАКТРА ЗА ПРАВЕН ЛИЦЕ (ФИРМА), КАКО ДА ПОСТАПУВАМ

Потребно е само да не контактирате на наведениот телефонски број или преку формуларот за контакт. 

ЈА ИЗГУБИВ НАГРАДАТА (БОНУС) Е-поштата. КАКО ДА ПРОДОЛЖАМ?

Доколку сте ја избришале е-поштата со кодот за награда или попуст, треба да не контактирате на наведениот телефонски број или преку контакт формата.

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.