The Body Shop Macedonia

КЛУБ НА ЛОЈАЛНОСТ

ВО НАШИОТ КЛУБ ИМА МЕСТО ЗА СИТЕ

Членството е бесплатно и ние уживаме да ги наградуваме нашите членови.

Тоа е најлесниот начин да заработите награди и ќе станете дел од нашата важна заедница.

Добијте роденденски подарок, ексклузивни понуди за членовите, видете нови производи пред сите други и ексклузивни покани за нашите настани.

За секои 6000 поени, ве наградуваме со подарок од 300 ден за потрошени во продавницата, кои можете да ги искористите за себе или со донирање на вашите награди во добротворни цели. 

Регистрирајте се сега онлајн или во нашите продавници!

ШТО ДОБИВАТЕ КОГА СЕ ПРИЈАВУВАТЕ

БЕНЕФИЦИИ КАКО КЛИЕНТ

Колку повеќе купувате, толку повеќе заработувате. Добијте 1 поен за секое потрошено 1 евро, а потоа кога ќе заработите 100 поени, ќе ве наградиме со 5 евра за трошење.

НАСТАНИ

Колку повеќе купувате, толку повеќе заработувате. Добијте 1 поен за секое потрошено 1 евро, а потоа кога ќе заработите 100 поени, ќе ве наградиме со 5 евра за трошење.

ПОДАРОЦИ

Кој не сака подарок? Ќе ве почестиме со 5 евра поени за да ги потрошите на вашиот роденден.

ЦЕНИ

Пријавете се во натпревари за да освоите производи, поени и искуства. Плус, прегледајте ги нашите производи онлајн и ќе бидете вклучени во нашето месечно извлекување на награди за да ОСВОИТЕ пакет од нашите бестселери.

КАКО ДА СЕ РЕГИСТРИРАШ

1. ПОСЕТЕТЕ ЕДНА ОД ПРОДАВНИЦИТЕ И ПРАШАЈТЕ ГО НАШИОТ ПЕРСОНАЛ

2. НАЈАВИ СЕ НА НАШАТА ONLINE СТРАНА

ДОНИРАЈТЕ ГИ НАГРАДИТЕ

Во The Body Shop отсекогаш сме верувале дека бизнисот може да биде сила за добро. Како член, можете да изберете да ги донирате вашите награди за лојалност на еден од нашите добротворни партнери.

За да го донирате вашиот запис за награда на вашата сметка, изберете ја картичката награди и кликнете на копчето за донирање на вашата активна награда. Донациите за награди може да се направат само онлајн и можете да донирате кој било број на активни награди.

За секои 500 поени што ќе ги заработите, ќе ве наградиме со 5 евра за трошење, кои можете да ги искористите за да се почестите со вашите омилени производи или да изберете да им помогнете на другите со донирање на вашите награди во добротворни цели.

Регистрирајте се оline или во продавница денес!

LOVE YOUR BODY™ ЧЛЕНСКА КАРТИЧКА

Кога ќе се регистрирате за нашата програма за лојалност Love Your Body™ Club, ќе ја добиете вашата членска картичка. Ако се регистрирате во продавница, тогаш таму ќе ја добиете.

Ако се регистрирате онлајн, ќе видите дигитална картичка и поени, но не грижете се – ако сакате и физичка картичка, само појдете во вашата локална продавница.

Не ви треба физичка картичка за да барате поени во продавницата. Кажете му на член на персоналот кога ќе пристигнете дека сте член и тој ќе може да ги побара вашите податоци.

ВЕЌЕ СЕ ЗАЧЛЕНИВТЕ?

Кликнете на копчето подолу за да пристапите на страницата за членови на нашиот клуб за лојалност.
Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.