The Body Shop Macedonia

Оваа сезона ви ги носиме Spiced Orange и Wild Pine како дел од вашата омилена нега на телото. Но, зошто да изберете кога можете да го имате најдоброто од двете? Нахранете ја вашата жедна кожа со путер за тело Spiced Orange и препуштете се на вашите сетила со прскање на освежителната тоалетна вода Wild Pine.

Showing all 7 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.