The Body Shop Macedonia

Сите знаеме колку е лесно да ги занемарите вашите нокти. Но, сувите и исечкани нокти никогаш не се идеални. Грижата за вашите нокти стана многу полесна. Додатоци за раце и нокти, комплетите за маникир и комплетите за нокти на Body Shop се дизајнирани да ги одржуваат вашите нокти среќни. Пополнете ги комплетите со лак за нокти со се што ви е потребно за да ги обликувате и турпите. Пробајте го нашиот блок за лак за сјај. И ако сакате здрава доза на хидратација, облечете го најпродаваниот Hand Protector од коноп и ставете ги рацете во Хидратантните ракавици. Кажете им збогум на сувите раце и кутикулите.

Не се најдени производи!
Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.