The Body Shop Macedonia

Ако сте во тимот љубители на сапуни, имате среќа. Имаме широка палета на сапуни и пилинзи за тело за да ја оживеете вашата рутина за туширање. Од нашиот овошен сапун Pink Grapefruit до сапун за пилинг со освежителен мирис Fuji Green Tea™, нашите луксузни сапуни ќе и помогнат на вашата кожа да се чувствува жива, енергизирана и исчистена. Купувајте од нашата палета на едноставни сапунски задоволства.
Најдобриот совет на The Body Shop: по туширање со сапун, продолжете ја рутината со путер за тело од нашиот асортиман. Пробајте го путерот за тело од бадемово млеко и смирувачки мед или путерот за тело од кокос за хидратантна доза на јаткасти плодови.

Не се најдени производи!
Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.