The Body Shop Macedonia

Новата линија на путери за тело ни пристигна! Ние сакаме путери, мислиме на путери за тело, совршени за деновите кога вашата кожа се чувствува сува и има потреба од дополнителна грижа. Тука влегува во игра линијата на путери за тело на The Body Shop – сигурно сте слушнале за нашето скапоцено пакување. Сите наши путери за тело се збогатени со Шеа путер добиен од Асоцијацијата за фер трговија. Вашата кожа ќе се чувствува мека и мазна. Новата линија на путери за тело од 200 ml хидрира дури до 96 часа.
Масирајте се со доволно количина путер за тело после туширање или капење. Кои се некои од нашите омилени? Манго путер, путер со бадемово млеко и путер со масло од коноп.

Showing all 12 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.