The Body Shop Macedonia

Поздравете ги негуваните нокти и хидрираните раце со нашата линија за нега на нокти. Размислете за производи за нега на нокти како што се турпии, блокови за полирање и хидратантни креми за раце. Ги опфативме и вашите кутикули. Нашето бадемово масло за нокти и кутикули, збогатено со бадемово масло, ќе помогне ноктите и кутикулите да изгледаат здрави. Како за крем за раце? Искусете ја нашата благост во едно пакување – путер од бадем за раце и нокти. Доволно е мал за да го носите со себе додека сте во движење. Сметајте дека тие суви раце и уморни нокти се нешто од минатото. Да, ја погодивме целта.

Прикажан е еден резултат

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.