The Body Shop Macedonia

Охх и ние сакаме добар пилинг.. И за оние денови кога имате потреба за луксузен пилинг за тело, ние го имаме вистинскиот за вас. Откријте ја нашата палета на пилинзи кои ќе ја омекнат вашата кожа, кои можете да ги користите во комбинација со нашите производи за тело и додатоци за капење. Добра работа? Сите наши пилинзи за тело се збогатени со состојки од Асоцијацијата за фер трговија, како на пример пилингот за тело Shea и SPA of the World™ African Ximenia Scrub, и двата збогатени со Шеа путер од Гана. Што е со уморните нозе? Пробајте го пилингот за тело за ексфолијација со кокос за да ги измазните вашите нозе. Изобилство од пилинзи!

Showing all 10 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.