The Body Shop Macedonia

И вашите стапала имаат потреба од љубов. Тие сепак го заслужуваат тоа, ве носат секаде. Почестете ги вашите стапала со нашата колекција за нега, исполнета со третмани за стапала, пилинг, креми за масажа и многу повеќе. Освежете ги уморните прсти со производите за стапала како нашиот Peppermint Intensive Cooling Foot Rescue или справете се со сувата, груба кожа со нашата турпија за стапала. Наскоро ќе се чувствувате како да одите по облаци. Нашите производи за нега на стапала се идеален начин да им обезбедиме на вашите стапала целосна нега.

Прикажан е еден резултат

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.