The Body Shop Macedonia

Одморете се, опуштете се. Имате малку слободно време и простор – тоа е се што ви треба. Дозволете му на вашиот ум да одмори и да го впие слаткиот спокој со нашите миризливи бомби за капење и овошни мешавини за капење со меурчиња. Претворете ја скромната купка во луксузна спа сесија со производите од асортиманот за капење. Стопете ги стресовите на денот со нашите Berry Bath Blend, Pear Bath Blend или Banana Bath Blend. Вклучете ги сетилата со помош на кремастиот кокос, свежото манго или цветната моринга од линијата бомби за капење.

Showing all 5 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.