The Body Shop Macedonia

На вредните раце им треба многу љубов. Без разлика дали миете садови, сурфате на телефон или имате други обврски, кога станува збор за вашата кожа, ние можеме да помогнеме. Сите знаеме колку е важно да ја одржувате кожата хидрирана, а тоа станува потешко во студените месеци. Нашата колекција на хидратантни креми за раце е тука да ви помогне да ги прегрнете и да им ја дадете неопходната хидратација. Од креми за раце ви ја препорачуваме нашата крема со масло од семе од коноп или пак некоја од нашите мини креми за раце (совршени за вашата чанта) кои ги има во најразлични мириси. Кажете им збогум на сувите раце.

Showing all 7 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.