The Body Shop Macedonia

Без разлика дали го започнувате или завршувате денот, уживајте во тоа чувство на свежо здружување со нашите додатоци за туширање и целосна палета на гелови и купки за туширање. Нашето оживувачко и освежувачко Tea Tree Body Wash е вистинско уживање. Опуштете се со нашиот Indian Night Jasmine гел за туширање. А љубителите на теретана? За вас го имаме нашиот спортски White Musk® Sport Hair & Body Wash. Уште подобро, за чистење од глава до пети, пробајте го нашиот Arber Body Wash for Men. Има многу да откриете, со мириси кои ќе ве пренесат на свежи, далечни места.

Showing all 18 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.