The Body Shop Macedonia

Пилинг за тело? Турпија за стапала? Bath Lily луфа за капење? Малку разгалување на телото секогаш е добредојдено. И сите знаеме колку е важно да одвоиме малку време за грижа за себе. Доведете го вашето тело до совршенство со нашата палета на прибор и додатоци за капење. Овде ќе најдете сè, од луфи за капење, до ракавици и сунѓери за пилинг на телото под туш – сето тоа е совршено за вашиот ритуал за нега на кожата. Барате нешто за жедни раце? Смирете ја сувата кожа со нашите ракавици за хидратација, за убав и луксузен третман. Не заборавајте на свеќите!

Showing all 4 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.