The Body Shop Macedonia

Кога ќе размислите, вашите пазуви заслужуваат исто толку љубов како и остатокот од вашето тело. Дезодорансите на The Body Shop се формулирани да се грижат за вашите пазуви: за оние кои ги креваат рацете во моменти на радост, за кога трчаме по автобусот и секако да не ги заборавиме оние прегратки што сакаме да ги споделуваме со саканите. Нашиот Aloe Caring Roll-On дезодоранс содржи органско алое вера од Асоцијацијата за фер трговија (за чувствителна кожа). Љубители сте на мирисот на мошус? Пробајте го нашиот Дезодоранс White Musk® Sport Anti-Perspirant. Дезодоранс за мажи? Имаме и тоа. Пробајте го део стикот Maca Root & Aloe Fresh Kick.

Showing all 2 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.