The Body Shop Macedonia

Нашето неуморно тело секогаш заслужува малку разгалување и луксузен третман. Нашите производи за тело ги сакаат и вашите гради и задник и секој дел од вас подеднакво. Затоа уживајте во длабока, свежо парфимирана хидратација со освежувачките гелови за туширање, пилинзи и легендарните путери за тело – Манго путерот за тело има посебно место во нашите срца.
Време е за подолга сесија за нега на телото? Воспоставете баланс на вашиот ум и тело со нашата нова Welness колекција која е направена да ви помогне да ги наполните батериите, да ја обновите енергијата и да се конектирате.
Го сакаме и нашиот јогурт за тело со бадемово млеко кој ја остава кожата мека и негувана. Наместо свежи ливчиња од роза во бањата, кои да бидеме искрени ќе направат малку неред, тука е колекцијата од британска роза која ќе направи да мирисате на свежо набран букет рози. Кожата ќе го впие веднаш, а вашето тело ќе ви каже: Ахх, ти благодарам..

Showing 1–20 of 97 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.