The Body Shop Macedonia

Од вашиот вообичаен црвен кармин за секоја пригода, маскарата што ја ставате на трепките за да ги нагласите очите, хајлајтерите и бронзерите за да го имитираат тој сјај одвнатре или подлогите за денови кога сакате малку повеќе покривање. Нашата линија за шминка има се што ви треба. И бидејќи вашата шминка нема да се нанесува сама по себе, нашиот асортиман вклучува четки за шминка, сунѓери за чистење и комплети во движење. Сакате список на сите производи за шминка? Видете ги сите производи за шминка овде.

Showing all 5 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.