The Body Shop Macedonia

Прифаќањето на вегански начин на живот никогаш не било полесно. Ги барате нашите најдобри вегански производи за шминка? Поминавме долго време усовршувајќи ги нашите вегански формули. Размислувајте за веганска маскара, веганска пудра и многу повеќе. Нанесете го нашиот гел за веѓи и трепки, обојте ги усните со нашиот Matte Lip Butter и дајте им на вашите образи прекрасна боја со нашето руменило All-In-One Cheek Colour. А ако сакате совршен изглед, пробајте го нашиот Instaglow CC Cream SPF20 – повеќенаменски херој кој ги исполнува сите критериуми: ја осветлува кожата, ја минимизира видливоста на порите, го намалува сјајот и ја хидрира вашата кожа.

Showing all 3 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.