The Body Shop Macedonia

Од стариот “look“ на 90-тите до “smokey-eye” изгледот, сенките за очи имаат важно место во нашите несесери за шминка. Експериментирајте со нашата колекција на сенки за очи. Имаме голем број на нијанси кои можете да ги изберете за сите бои на очите: усогласете ја бојата или создадете контраст, осветлете или создадете природен изглед. Палетата сенки Paint in Colour Eyeshadow е од суштинско значење за оние кои го сакаат креативно царство на светли бои. Дали претпочитате неутрални нијанси? Нашата Own Your Naturals Eyeshadow Palette е соодветна за вас. Дали сте ги пробале нашите Eye Colour Sticks? Препорачуваме да нанесете Siberian Quartz на долната линија на трепките. Истакнете ги вашите очи.

Не се најдени производи!
Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.