The Body Shop Macedonia

Еден допир од боја на јаболчиците може да ви го подобри изгледот. Нашата палета на производи за шминкање на образите ќе ви помогне да ја добиете совршената боја. Имаме бронзени тонови и природни нијанси на руменило, или пак ако сакате впечатлив сјај, имаме светкави руменила за вас. Доколку барате мултифункционален производ-херој што ќе им даде боја на вашите образи и усни, обидете се со Lip and Cheek Stain (не можете да најдете подобро дуо). Кога станува збор за пудрите, запомнете дека апликацијата е сè: измешајте како уметник со нашата четка Blusher за руменило.

Прикажан е еден резултат

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.