The Body Shop Macedonia

Или си фан на прајмер или не. Вие што не сте, ве разбираме.. Времето е ограничено, а ова е дополнителен чекор во вашата утринска рутина за шминкање. Сепак, има видливи придобивки за кожата кога се нанесува прајмер. На пример, нашиот Instablur™ Primer ги крие и измазнува сите несовршености на лицето, а во исто време прави вашата основа да трае подолго. Има уште. На пример, земете го нашиот Instaglow CC Cream SPF 20, тој е дел CC крем, дел прајмер кој се нанесува пред подлогата. Придобивки? Оваа повеќенаменска формула ја намалува видливоста на порите, го намалува сјајот и ја хидрира кожата. Вашиот идеален партнер е тука, подготвен и чека.

Прикажан е еден резултат

    Shopping Cart

    Email me when in stock

    We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.