The Body Shop Macedonia

Оставете вашите очи да зборуваат со помош на нашите производи од линијата за очи и веѓи. Од моливи за очи до течни ајлајнери со или без боја. За убав облик на веѓите ви ги препорачуваме Frame It Brow Pomade и Sculpt It Brow Powder. За пополн изглед и дефинирани веѓи за миг!

Прикажан е еден резултат

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.