The Body Shop Macedonia

Дали е време да ги исчистите алатките за шминкање? Тие можат да ја направат сета разлика кога се обидувате да го создадете вашиот изглед. Со четка за секоја потреба, од четка за подлога, четка за руменило или четка за очи, нашите се изработени од бамбус и алуминиум. Нивните супер меки, густи најлонски влакна се целосно cruelty-free и обезбедуваат максимални перформанси. Имаме и голем асортиман на додатоци за шминкање, како што е нашиот Complexion Blender сунѓер. Никогаш не плашете се од избледување на шминката со Setting спрејот за фиксирање и против дамки. Имаме и острилки и чешли. Извлечете го максимумот од вашата шминка со додатоци кои навистина си ја вршат својата работа.

Showing all 5 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.