The Body Shop Macedonia

Барате подарок за некој посебен? За пријателката која ги сака своите усни, нашиот Color Crush Lip Gloss би бил совршен подарок. За оние кои се фокусирани на нега на кожата, нашата палета на маски за лице се одлична идеја. Проверете ги и нашите сетови со подароци, подготвени комплети за нега на тело, миризливи изненадувања, сетови за нега на раце и нокти и многу повеќе.

Showing 1–20 of 30 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.