The Body Shop Macedonia

Без разлика дали станува збор за голема роденденска забава или за афера „не јас не сум едногодишен“, создадовме палета на роденденски подароци за да прославите со вашите најблиски. Без разлика дали барате комплети за нега на кожата, неопходни работи за шминка или можеби најдобрите за капење и тело, ние сме тука да помогнеме. Свежи идеи за роденденски подароци? Еве некои од нашите омилени комплети и роденденски сетови за подароци за почетници. Нашата нежна нега за тело од Кокос или Шеа Путер е една идеја за подароци. За нега на коса, погледнете ги нашите колекции Банана и Јагода за да ги почестите со извонреден изглед на прамени. Сигурен роденденски подарок, навистина.

Showing all 11 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.