The Body Shop Macedonia

Наоѓањето подароци за тинејџери може да биде тежок потфат. Затоа избравме колекција докажана за тинејџери од подароци за тинејџери – задолжителна шминка, свежи мириси, спасувачи на кожата и многу повеќе. За тинејџери кои сакаат убавина? Ќе остане запаметена нашата колекција на мини четки за шминкање за полицата за колеџ во бањата. Ако сте корисник на маски за лице, апсолутно сте дошле на вистинското место: нашата маска за сјај за прочистување на хималајскиот јаглен е една од нашите бестселери со причина. За љубителите на нега на кожа, нашата палета на Tea Tree е бесмислена. И, конечно, нашите ароматични јогурти даваат кадифена добрина што ја заслужува секоја кожа. Сè за среќните тинејџери овде!

Showing all 5 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.