The Body Shop Macedonia

За вашата пријателка која секогаш има маска на лицето додека имате видео разговор, за вашата сестра која никогаш нема доволно четки за шминка или за вашата вредна сопруга на која и треба одмор, направивме избор на подароци кои се само за неа. Сите ние сакаме да добиеме малку дополнително разгалување од време на време. Нашите колекции вклучуваат производи за нега на тело, миризливи подароци и други подароци кои ќе ја разгалат. На сите ваши посебни жени во вашиот живот, подарете им подарок полн со љубов.

Showing all 13 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.