The Body Shop Macedonia

Кој не сака дополнителна нега? Затоа создадовме низа подароци за нега на тело во кои ќе уживате и вие и вашите најблиски. Нека уживаат во нашите сетови со подароци за капење, со производи од некои од нашите омилени колекции – кокос и шеа путер на пример. Нашите сетови за туширање ги содржат најпродаваните производи за нега на тело од нашата смирувачка колекција Soothing Almond Milk & Honey. Најдете ги вистинските подароци кои ќе ја разгалат и неа и него. ……

Showing all 7 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.