The Body Shop Macedonia

За нашите градинари со зелени прсти, мајстори или оние кои често доаѓаат во контакт со вода, подароците за нега на раце се одлична идеја. Рацете имаат потреба од малку љубов, грижа и внимание од време на време. Нашето издание на подароци е тука за да им го обезбеди тоа. Колекцијата вклучува производи за нега на рацете, комплети од подароци со креми за ракце, алатки за нега на рацете и уште многу повеќе. Најпопуларните формули на нашите креми за раце се ефикасни и обезбедуваат хидратација таму каде што е најпотребно. За ботаничарите, нашите сетови за подароци со британска роза со арома на свежи цветови сигурно ќе бидат победници. Или, доколку преферирате овошен и свеш мирис, погледнете ги нашите сетови со производи со лимон.

Прикажан е еден резултат

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.