The Body Shop Macedonia

Пронаоѓањето подарок за него стана многу полесно. Собравме избор на машки подароци кои се преполни со производи за разгалување, прскање, пенење, дотерување и многу повеќе. Дали му се допаѓа нега на кожата на лицето? Откријте ги нашите подароци за лице. Можеби тој е врвен готвач, па зошто да не го почестите со крем за раце за да изгледаат најдобро. За секоја брада, нешто од нашата колекција Maca Root е секогаш совршен избор. Конечно, нешто од нашата омилена колекција на мириси: White Musk® за мажи, таков мирис ги врти главите! Нашата продавница за подароци за мажи е официјално отворена!

Showing all 9 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.