The Body Shop Macedonia

Ви требаат некои идеи за подароци за дипломирање? Горди родители, блиски пријатели, семејство, кои и да сте, ние го создадовме совршеното издание за подароци за дипломирање. По години на корупција во библиотеките и мрачни универзитетски сали, создадовме малку луксуз за да ги разгалиме. Охрабрете ги да одмараат и да се релаксираат со нашата најпродавана веганска маска Himalayan Charcoal Purnging Glow Mask. Тешка забава? Нашиот кадифен Spa of the World™ Ethiopian Green Coffee Cream е совршен третман за уморни екстремитети. Или разгалете ги со свеж, цветен мирис со нашата палета на мошусни парфеми. Честито!

Showing all 4 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.