The Body Shop Macedonia

Се грижиме за кожата и мислиме дека подароците за нега на кожа се одлични мали поклони. Нашата колекција на спасувачи за нега на кожата е тука за да ви помогне да го пронајдете вистинскиот хидратантен крем, средство за чистење, пилинг, серум и многу повеќе за сите ваши омилени личности. Ако некој ви кажал дека ја сака нашата колекција Tea Tree, уживајте во многуте производи и подароци од нашата Tea Tree колекција. Дали имате пријател кој носи маска за лице секој пат кога имате видео повик? Нашата палета на маски за лице е очигледна. Господа, мислевме и на вас. Или можеби нашиот нежен комплет за мирис на White Musk® за мажи. Подарок за нега на кожата, обележете!

Showing all 13 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.