The Body Shop Macedonia

Кој е кралот или кралицата во вашиот свет? Но, ако сте вие, тогаш уште повеќе причина да се зафатите со нашите прилично кул подароци од над 1500 денари. Внимателно ги избравме подароците за нега на кожата кои ќе ви ги подариме за вас или за некоја омилена личност која ја цените – едно мило искуство што ја сака кожата, го загрева срцето и го подигнува духот. Ќе најдете смирувачки и вкусно миризливи масла, пилинзи, маски, средства за чистење лице, навлажнувачи и сè што му е потребно на вашиот ум и тело за да се чувствуваат хранети. Или откријте рутини за нега на кожата со кои на секого ќе му светнат очите и ќе биде подготвен да го пречека светот со насмевка.

Showing 1–20 of 21 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.