The Body Shop Macedonia

Парфемите се совршени подароци за вашите најблиски. При изборот на подарок, нашиот врвен совет е добро да размислите каква е личноста и каква нота би одговарала на нејзиниот карактер. Зачинет мирис? Топол? Свеж? Сладок? Сензуален? Сега кога ги имате на ум овие информации, нашите парфеми се соодветни за вашата посебена личност. Нашите најпродавани сетови на мириси White Musk® сигурно ќе им го разубават денот. Ако барате свеж и цветен мирис, пробајте ја нашата јапонска колекција Cherry Blossom Essential. Исполнет е со јапонски цвет од цреша, со ноти на слатката манголија и дрвото хиноки. Нашите лесно обоени стаклени шишиња со ароматично блаженство се идеални ароматични подароци.

Showing all 6 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.