The Body Shop Macedonia

Значи, барате нешто посебно, смирувачко и сензуално миризливо – без да трошите премногу? Идеите за подароци под 1000 ден се вистинско решение. Всушност, ги собравме нашите најдобри подароци под 1000 ден. Совршено за некој што го цените, да му кажете „благодарам“ или можеби немате друга причина освен „нема на што“ – имаме сè што нивниот природно љубовен ум, тело, лице и душа може да посака по ангелски цени. Од комплети за подароци за нега на раце до овошни и оревени производи за капење, кој ќе го добие ова совршено формирано пакување ќе мириса подеднакво слатко колку што е благодарно.

Showing all 6 products

    Shopping Cart

    Email me when in stock

    We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.