The Body Shop Macedonia

Идеја за вегански подароци.

Наградете ја вашата омилена веганка (вклучувајќи и себе) со некои од нашите грижливи производи за телото кои го почитуваат телото и ги обезбедуваат животните. Од нашиот подарок за чистење и сјај на кожата со чајно дрво, Clean & Gleam, до нашиот подарок за грижа за телото со коноп и прегрнување, Hemp & A Hug, ние имаме подароци за сите веган луѓе во вашиот живот. Купувајте наша прекрасна колекција на вегански подароци, сертифицирани од The Vegan Society.

Showing all 3 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.